ماشین حساب

حسابداری

ماشین حساب

حسابداری

مقالات حسابداری ، نرم افزارهای حسابداری ، کتاب و ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان

 

مواد مورد نیاز

  1. پودر ژله  آماده در رنگهای مختلف ( زرد , نارنجی , قرمز و ...  )
  2. آب جوش
  3. شیر
  4. ظرف پیرکس یا قالب ژله

      1- من در مرحله اول از رنگ زرد استفاده کردم  . ابتدا  پودر زله را با یک لیوان آب جوش  حل می کنیم

    

     

 

 

     2- سپس به جای آب سرد از شیر استفاده می کنیم توجه کنید که شیر نباید خیلی سرد باشد چون امکان دارد ببرد . البته من برای غلیظ تر و خوشمزه تر شدن  همیشه ( کمتر ازیک ) لیوان آب سرد , آبمیوه و یا در این مورد شیر  استفاده می کنم .

 

 

سپس مایع آماده شده را در ظرف ریخته و داخل یخچال می گذاریم

 

زمان مناسب برای بستن ژله به غلظت مایع , دمای یخچال و حتی میزان باز و بسته شدن درب یخچال در طول فرایند بستن ژله بستگی دارد بنابر این باید با دست امتحان کنید اگر اثر انگشت شما روی ژله باقی ماند و فرو نرفت زمان آن فرا رسیده که لایه بعدی ژله را آماده کنید .

برای رنگ  های بعدی هم مثل مرحله اول عمل می کنیم من در مرحله دوم از رنگ قرمز استفاده کردم که هنگام مخلوط شدن با شیر به رنگ صورتی در میاد

 

 

 

 

 

 

 

سپس ظرف مجددا در یخچال قرار می گیرد تا ژله خود را بگیرد

در مرحله بعدی من از رنگ سبز استفاده کردم  ولی هنگام مخلوط با شیر سبز خیلی کمرنگ می شود که در مواردی با زرد خیلی تفاوت ندارد شما می توانید یک در میان از ژله شفاف و یاشیر استفاده کنید 

 

 

 

 

 

 

  

سپس ظرف مجددا در یخچال قرار می گیرد تا ژله خود را بگیرد 

در این مرحله از رنگ قرمز شفاف استفاده می کنم یعنی چودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس کمتر از یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنم

 

 

 

 

 

سپس ظرف مجددا در یخچال قرار می گیرد تا ژله خود را بگیرد

در مرحله آخر از رنگ نارنجی استفاده کردم

 

 

 

 

 بعد از مرحله آخر اگر ژله چند ساعتی در یخچال بماند بهتراست

 ظرف بزرگی را پر از آب جوش می کنیم و ظرف حاوی ژله را در این ظرف برای چند ثانیه قرار می دهیم همین که احساس کردید ژله از اطراف ظرف جدا شد یک سینی روی درب ظرف ژله قرار می دهیم و ژله را در سینی بر می گردانیم سپس از یک چاقوی تیز یرای برش استفاده می کنیم می توانیم برشها را به صورت مربع بزنیم یا از قالبها با اشکال مختلف استفاده کنیم سپس ژله های بریده شده در ظرفی از پهلو قرار می دهیم به طوریکه رنگ بندی آن مشخص باشد

 

 

می توانیم ژله های چند رنگ را در قالب ها درست کنیم اما این روش ژله لقمه ای برای مهمانیها با تعداد بالا مناسب تر است

 

 

 

نکات قابل توجه

توجه داشته باشید که برای داشتن ژله های چند رنگ نمی توانید همه ی ردیف ها را شفاف درست کنید زیرا ژله های شفاف به علت انعکاس نور خیلی مشخص نیستند و زحمت شما به هدر می رود . حداقل باید ی در میان از ژله شفاف و ژله با شیر استفاده کنید

در هنگام درست کردن ژله با شیر , ابتدا  پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس به جای یک لیوان آب سرد از یک لیوان شیر استفاده می کنیم

در هنگام درست کردن ژله با شیر حتما شیر را   15 دقیقه بیرون یخچال  قرار دهید تا  ولرم شود و هنگام مخلوط کردن نبرد

برای اینکه ژله شما غلیظ تر و خوشمزه تر شود بهتر است یک لیوان سر خالی آب سرد یا شیر یا آبمیوه استفاده کنید

در هنگام درست کردن ژله های چند رنگ به خاطر داشته باشید هر رنگ حتما باید سفت شود تا هنگام اضافه کردن رنگ دوم  دو رنگ با هم مخلوط نشود

هنگام در آوردن ژله از همان ظرفی استفاده کنید که می خواهید آن را  جلوی مهمان قرار دهید زیرا بعدا جابه جا کردن امکان پذیر نیست

همچنین برای تنوع و زیبایی بیشتر می توانید از تعداد بیشتری رنگ مثل آبی , بنفش . و ... استفاده کنید

امیدوارم این ژله را درست کنید و در کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی