ماشین حساب

حسابداری

ماشین حساب

حسابداری

مقالات حسابداری ، نرم افزارهای حسابداری ، کتاب و ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان

۱۸ مطلب در آذر ۱۳۹۲ ثبت شده است

 مواد لازم :

 نان تست : 12 عدد

 ژامبون گوشت یا مرغ : 6 عدد

 قارچ متوسط : 12 عدد

 پیازمتوسط : 1 عدد

 فلفل دلمه ای  کوچک: 1 عدد

 پنیر پیتزا ی ورقه ای : 6 عدد

 روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

 نمک , فلفل , زردچوبه و هر ادویه که دوست دارید

 ببخشید منم مثل  بعضی خیاطها  وجبی کار می کنم  شاید خیلی اندازه ها دقیق نباشد .

 

 طرز تهیه :

 ابتدا قارچ ها  , فلفل دلمه ای  و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و همه مواد را تفت می دهیم  . بعد از سرخ شدن مواد , روغن اضافی را تا آنجا که ممکن هست می گیریم . می گذاریم مواد خنک بشه

 اگر می خواهید قارچ ها سیاه نشوند بهتر است موقع تفت دادن مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید البته توی این غذا خیلی مهم نیست چون مواد داخل نان تستها قرار می گیرد و معلوم نیست

 ابتدا یک ورقه نان تست را می گذاریم  , مقداری سس قرمز روی نان تست می مالیم البته می توانید از سس سفید یا مخلوط هر دو سس استفاده کنید منتهی من سس سفید را پیشنهاد نمی کنم چون خیلی چرب می شود

سپس یک ورقه ژامبون را روی نان تست قرار می دهیم

و بعد موادی که تفت دادیم و خنک شده را روی ژامبون می ریزیم

بعد  یک ورقه از پنیر پیتزا روی مواد می گذاریم

و یک ورقه دیگه نان تست روش میذاریم

 سپس دستگاه ساندویچ ساز را آماده می کنیم و ساندویچ ها را توی دستگاه قرار می دهیم و تا برشته شدن نان تست ها صبر می کنیم

می توانید به جای ژامنون از گوشت چرخ کرده ی سرخ شده ( مایه ماکارونی ) یا از تکه های کوچک مرغ که سرخ شده استفاده کنید

این ساندویچ ها را می توانید برای زمانهایی که مجبورید بیرون از خانه غذا بخورید آماده کنید همچنین برای مهمانی های دوستانه که معمولا عصرها برگزار می شود خیلی مناسب است حتما امتحان کنید

 

 

آمنه جوادزاده

 

مواد لازم :

 خمیر پیراشکی : 6 عدد   

  گوشت چرخ کرده : 150 گرم

 قارچ متوسط :  12 عدد

 پیازمتوسط : 1 عدد

 فلفل دلمه ای  کوچک: 1 عدد

 پنیر پیتزا ی ورقه ای : 6 عدد

 روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

 نمک , فلفل , زردچوبه و هر ادویه که دوست دارید

رب : یک قاشق غذاخوری

دستگاه پلاستیکی برای پیچیدن پیراشکی , که می توان آن را براحتی از پلاستیک فروش ها تهیه کرد

خمیر پیراشکی به صورت آماده  در فروشگاههای مواد غذایی  قابل تهیه است

 ببخشید منم مثل  بعضی خیاطها  وجبی کار می کنم  شاید خیلی اندازه ها دقیق نباشد .

 طرز تهیه :

 ابتدا قارچ ها  , فلفل دلمه ای  و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و همه مواد را تفت می دهیم  . به گوشت چرخ کرده  ادویه  و رب را اضافه کرده و آن را سرخ می کنیم .بعد از سرخ شدن  همه مواد را با هم مخلوط می کنیم  روغن اضافی را تا آنجا که ممکن هست می گیریم . می گذاریم مواد خنک بشه

 اگر می خواهید قارچ ها سیاه نشوند بهتر است موقع تفت دادن مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید البته توی این غذا خیلی مهم نیست چون مواد داخل خمیر پیراشکی قرار می گیرد و معلوم نیست

ابتدا خمیرهای  پیراشکی را که به شکل دایره هستند از بسته خارج می کنیم  و روی دستگاه قرار می دهیم و مواد  را وسط خمیر پیراشکی در مرکز دایره می ریزیم ( قبل از قرار دادن  خمیر روی دستگاه بهتر است کمی آرد روی آن بپاشیم زیرا خمیرها بسیار نازک و لطیف هستند و امکان دارد به دستگاه چسبیده و زمان جدا کردن خمیر سوراخ شود ) 

سپس پنیر پیتزا را اضافه می کنیم

سپس دستگاه را می بندیم و چند ثانیه نگه می داریم تا خوب لبه ها به هم چسبیده شوند

سپس دستگاه را باز کرده و به آرامی و با احتیاط پیراشکی را برمی داریم

نگران نباشید اگر دستگاه ندارید می توانید براحتی با دست پیراشکی ها را بپیچید

ابتدا مقداری آرد کف یک بشقاب می ریزیم خمیر  پیراشکی را توی بشقاب  قرار می دهیم و مواد  را وسط خمیر پیراشکی در مرکز دایره می ریزیم . روی آن را با خمیر پیتزا می پوشانیم

و بعد دایره را از قطر روی هم قرار می دهیم و لبه های آن را خوب به هم می چسبانیم تا موقع سرخ شدن مواد  از پیراشکی خارج نشود 

می توانید برای زیبایی و اطمینان از باز نشدن لبه پیراشکی , لبه ها را پیچید

وقتی  در حال آماده کردن و پیچیدن پیراشکی ها  هستید باید پیراشکی ها را در ظرفی قرار بدهید که کمی آرد کف آن پاچیدید در غیر این صورت پیراشکی ها به ظرف شما می چسبند

زمانی که می خواهید پیراشکی ها را سرخ کنید بهتر است آرد اضافی را از روی پیراشکی ها بگیرید زیرا این آرد اضافی می سوزد و کیفیت روغن در حین سرخ شدن از بین می رود .برای سرخ کردن پیراشکی ها باید از یک قابلامه کوچک استفاده کنید و مقداری روغن بریزید که روی پیراشکی ها را بگیرد و به اصطلاح در روغن قوطه ور بشه در ضمن روغن باید خیلی داغ باشه بعد پیراشکی ها را دانه دانه داخل روغن سرخ کنید پس از سرخ شدن می توانید آنها را در ظرف توری بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته بشود

 

نکته :

  1- به جای گوشت چرخ کرده می توانید از انواع سوسیسها یا ژامبونها استفاده کنید

   2- همچنین می توانید از  خمیر پیراشکی یک نوع شیرینی درست کنید یعنی همان قطاب معروف .  مواد لازم برای این کار علاوه بر خمیر پیراشکی  , گردوی چرخ کرده , پودر قند و  پودر هل می باشد ( گردو , پودر قند و پودر هل را باهم مخلوط کرده و  یک قاشق از آن را در وسط خمیر پیراشکی می گذارید و خمیر را طبق قبل می پیچید و در روغن فراوان همانطور که قبلا گفتیم سرخ می کنید)

 نوش جان   

  

آمنه جوادزاده
آمنه جوادزاده
آمنه جوادزاده

از کشتی نوح آموختم:

 

از قایق جا نمانید: به خاطر بسپارید که همه ما در یک قایقیم (سرنوشت مشترک)
از قبل برنامه ریزی کنید. موقعی که نوح کشتی می ساخت از باران و سیل خبری نبود
خود را سالم و سرحال نگه دارید. امکان دارد در سن ۶۰ سالگی کسی از شما بخواهد که دست به کار بزرگی بزنید
به حرف نقادان و عیب جویان گوش ندهید، به کاری که اطمینان دارید و باید انجام دهید بچسبید
آینده تان را در جایی بلند و مرتفع بنا کنید
برای رعایت مسائل ایمنی دوتایی سفر کنید
سرعت هیچ مزیتی ندارد، حلزون و یوزپلنگ
هر دو در کشتی بودند
موقعی که دچار فشار روحی هستید، چندی روی آب غوطه خورید.
هراسی از توفان به دل راه ندهید.
به خاطر بسپارید کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را حرفه ای ها ساختند!
موقعی که با خدایید، همیشه رنگین کمانی
در انتظارتان است

 

 

هفت موردی که بدون هفت مورد دیگر خطرناک هستند:

 

1- ثروت بدون , زحمت

2- لذت، بدون وجدان

3- دانش، بدون شخصیت

4- تجارت، بدون اخلاق

5- علم، بدون انسانیت

6- عبادت، بدون ایثار

7- سیاست، بدون شرافت

این هفت مورد را گاندی تنها چند روز پیش از مرگش بر روی یک تکه کاغذ نوشت و به نوه‌اش داد

 

 

                          **** نخند ****

 

به سرآستین پاره ی کارگری که دیوارت را می چیند و به تو می گوید،ارباب.

نخند!

به پسرکی که آدامس می فروشد و تو هرگز نمی خری.

نخند!

به پیرمردی که در پیاده رو به زحمت راه می رود و شاید چند ثانیه ی کوتاه معطلت کند.

نخند!

به دبیری که دست و عینکش گچی است و یقه ی پیراهنش جمع شده.

نخند!

به دستان پدرت،

به جاروکردن مادرت،

به همسایه ای که هرصبح نان سنگک می گیرد،

به راننده ی چاق اتوبوس ،

به رفتگری که درگرمای تیرماه کلاه پشمی به سردارد،

به راننده ی آژانسی که چرت می زند،

به پلیسی که سرچهارراه باکلاه صورتش رابادمی زند،

به مجری نیمه شب رادیو،

به مردی که روی چهارپایه می رود تا شماره ی کنتور برقتان را بنویسد،

به جوانی که قالی پنج متری روی کولش انداخته ودرکوچه ها جارمی زند،

به بازاریابی که نمونه اجناسش را روی میزت می ریزد،

به پارگی ریزجوراب کسی در مجلسی،

به پشت و رو بودن چادر پیرزنی درخیابان،

به پسری که ته صف نانوایی ایستاده،

به مردی که درخیابانی شلوغ ماشینش پنچرشده،

به مسافری که سوارتاکسی می شود و بلند سلام می گوید،

به فروشنده ای که به جای پول خرد به تو آدامس می دهد،

به زنی که باکیفی بردوش به دستی نان دارد و به دستی چندکیسه میوه وسبزی،

به هول شدن همکلاسی ات پای تخته،

به مردی که دربانک ازتو می خواهد برایش برگه ای پرکنی،

به اشتباه لفظی بازیگرنمایشی

….نخند،نخند که دنیا ارزشش راندارد که تو به خردترین رفتارهای نابجای آدمها بخندی!!

که هرگز نمیدانی چه دنیای بزرگ و پردردسری دارند!!!

آدمهایی که هرکدام برای خود وخانواده ای همه چیز و همه کسند!

آدمهایی که به خاطر روزیشان تقلا می کنند،

بارمی برند،

بی خوابی می کشند،

کهنه می پوشند،

جار می زنند

سرما و گرما می کشند،

وگاهی خجالت هم می کشند،…….خیلی ساده

 

 

 

*زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست*

 

 

آمنه جوادزاده

دانلود
حجم: 227 کیلوبایت
 

آمنه جوادزاده

 پدرم تنها کسی است که باعث می شود بدون شک بفهمم فرشته ها  هم می توانند مرد باشند

دانلود
حجم: 1000 کیلوبایت
 

آمنه جوادزاده

دریافت
حجم: 1.27 مگابایت
با تشکر از گروه هشت بهشت

آمنه جوادزاده

 تلاش کن دوستی بیابی که قلبی به وسعت دریا داشته باشد درآن صورت برای وارد شدن به قلب او نیاز به کوچک کردن خود نداری !!

دانلود
حجم: 1.36 مگابایت


با تشکر از گروه هشت بهشت

آمنه جوادزاده

 زندگی , وزن نگاهی است که در خاطره ها می ماند

زندگی درک همین اکنون است

زندگی خاطره آمدن و رفتن ماست

من دلم می خواهد

قدر این خاطره را دریابیم

دانلود
حجم: 1.07 مگابایت
 

با تشکر از گروه هشت بهشت

 

آمنه جوادزاده