ماشین حساب

حسابداری

ماشین حساب

حسابداری

مقالات حسابداری ، نرم افزارهای حسابداری ، کتاب و ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان

 

مواد لازم :

 خمیر پیراشکی : 6 عدد   

  گوشت چرخ کرده : 150 گرم

 قارچ متوسط :  12 عدد

 پیازمتوسط : 1 عدد

 فلفل دلمه ای  کوچک: 1 عدد

 پنیر پیتزا ی ورقه ای : 6 عدد

 روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

 نمک , فلفل , زردچوبه و هر ادویه که دوست دارید

رب : یک قاشق غذاخوری

دستگاه پلاستیکی برای پیچیدن پیراشکی , که می توان آن را براحتی از پلاستیک فروش ها تهیه کرد

خمیر پیراشکی به صورت آماده  در فروشگاههای مواد غذایی  قابل تهیه است

 ببخشید منم مثل  بعضی خیاطها  وجبی کار می کنم  شاید خیلی اندازه ها دقیق نباشد .

 طرز تهیه :

 ابتدا قارچ ها  , فلفل دلمه ای  و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و همه مواد را تفت می دهیم  . به گوشت چرخ کرده  ادویه  و رب را اضافه کرده و آن را سرخ می کنیم .بعد از سرخ شدن  همه مواد را با هم مخلوط می کنیم  روغن اضافی را تا آنجا که ممکن هست می گیریم . می گذاریم مواد خنک بشه

 اگر می خواهید قارچ ها سیاه نشوند بهتر است موقع تفت دادن مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید البته توی این غذا خیلی مهم نیست چون مواد داخل خمیر پیراشکی قرار می گیرد و معلوم نیست

ابتدا خمیرهای  پیراشکی را که به شکل دایره هستند از بسته خارج می کنیم  و روی دستگاه قرار می دهیم و مواد  را وسط خمیر پیراشکی در مرکز دایره می ریزیم ( قبل از قرار دادن  خمیر روی دستگاه بهتر است کمی آرد روی آن بپاشیم زیرا خمیرها بسیار نازک و لطیف هستند و امکان دارد به دستگاه چسبیده و زمان جدا کردن خمیر سوراخ شود ) 

سپس پنیر پیتزا را اضافه می کنیم

سپس دستگاه را می بندیم و چند ثانیه نگه می داریم تا خوب لبه ها به هم چسبیده شوند

سپس دستگاه را باز کرده و به آرامی و با احتیاط پیراشکی را برمی داریم

نگران نباشید اگر دستگاه ندارید می توانید براحتی با دست پیراشکی ها را بپیچید

ابتدا مقداری آرد کف یک بشقاب می ریزیم خمیر  پیراشکی را توی بشقاب  قرار می دهیم و مواد  را وسط خمیر پیراشکی در مرکز دایره می ریزیم . روی آن را با خمیر پیتزا می پوشانیم

و بعد دایره را از قطر روی هم قرار می دهیم و لبه های آن را خوب به هم می چسبانیم تا موقع سرخ شدن مواد  از پیراشکی خارج نشود 

می توانید برای زیبایی و اطمینان از باز نشدن لبه پیراشکی , لبه ها را پیچید

وقتی  در حال آماده کردن و پیچیدن پیراشکی ها  هستید باید پیراشکی ها را در ظرفی قرار بدهید که کمی آرد کف آن پاچیدید در غیر این صورت پیراشکی ها به ظرف شما می چسبند

زمانی که می خواهید پیراشکی ها را سرخ کنید بهتر است آرد اضافی را از روی پیراشکی ها بگیرید زیرا این آرد اضافی می سوزد و کیفیت روغن در حین سرخ شدن از بین می رود .برای سرخ کردن پیراشکی ها باید از یک قابلامه کوچک استفاده کنید و مقداری روغن بریزید که روی پیراشکی ها را بگیرد و به اصطلاح در روغن قوطه ور بشه در ضمن روغن باید خیلی داغ باشه بعد پیراشکی ها را دانه دانه داخل روغن سرخ کنید پس از سرخ شدن می توانید آنها را در ظرف توری بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته بشود

 

نکته :

  1- به جای گوشت چرخ کرده می توانید از انواع سوسیسها یا ژامبونها استفاده کنید

   2- همچنین می توانید از  خمیر پیراشکی یک نوع شیرینی درست کنید یعنی همان قطاب معروف .  مواد لازم برای این کار علاوه بر خمیر پیراشکی  , گردوی چرخ کرده , پودر قند و  پودر هل می باشد ( گردو , پودر قند و پودر هل را باهم مخلوط کرده و  یک قاشق از آن را در وسط خمیر پیراشکی می گذارید و خمیر را طبق قبل می پیچید و در روغن فراوان همانطور که قبلا گفتیم سرخ می کنید)

 نوش جان   

  

آمنه جوادزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی